Hakkımda

Hakkımda

Çırakcı Yıldırım Hukuk ve Danışmanlık Bürosu, Av. Ayşe Gül Çırakcı Yıldırım tarafından Eskişehir'de hizmet vermektedir. İlk ve ortaöğrenimini Eskişehir ilinde birincilikle bitiren Avukat Ayşe Gül Çırakcı Yıldırım, 2011 yılında girmiş olduğu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesini 2015 yılında başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Eskişehir Barosu’nda yapmış olduğu avukatlık stajının ardından 2016 yılında meslek hayatına başlamıştır.

Büromuz 2016 yılından bu yana Türkiye genelinde avukatlık hizmetlerinin yanında hukuki danışmanlık hizmeti de sunmaktadır. Başta ceza hukuku olmak üzere aile ve boşanma hukuku, tanıma-tenfiz davaları, borçlar hukuku, medeni hukuk, idare hukuku, iş hukuku, icra-iflas hukuku, gayrimenkul ve miras hukuku davaları profesyonel düzeyde bakılmaktadır. Öte yandan Anayasa bireysel başvuru, Avrupa insan hakları mahkemesi başvuruları da tarafımızca profesyonel düzeyde yapılmaktadır. Tüm hukuk alanlarındaki davalara profesyonel düzeyde bakılmaktadır

PRENSİPLERİMİZ

Misyonumuz her şeyden önce bağımsız yargı mekanizmasının üç sacayağından biri olan savunmayı en güzel şekilde temsil etmek ve hukukun üstünlüğü için gereken her türlü mücadeleyi vereceğimize dair müvekkillerimize güven aşılamaktır.

Büromuz için müvekkilin önceliklerini öncelik edinerek, dava süreçleri hakkında bilgilendirmek her türlü geri dönüşü sağlamak, profesyonel, şeffaf, akılcı, sonuç odaklı ve pratik çözümlerle yaklaşmak önem arz etmektedir.

Aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere geniş bir çalışma ağına sahip profesyonel tercümanlar eşliğinde de yabancı pek çok insana hukuki danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Büromuz hem danışmanlık hizmeti vermekte hem de dava sürecinde maksimum memnuniyetle etkin bir avukatlık hizmeti sunmaktadır.