Uzmanlık Alanlarımız

Ceza Hukuku

Büromuz, her türlü ceza soruşturması ve kovuşturmasında; şüpheli, sanık veya mağdur konumunda olan kişileri temsil etmekte ve kendilerine hukuki danışmanlık vermektedir. Ayrıca süreç içerisinde gerçekleşen Anayasa Mahkemesi Bireysel Başvuru ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi alanında da  hizmet vermektedir.

  • Anayasa Mahkemesi (AYM) bireysel başvuru
  • Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi başvuru

Aile ve boşanma hukuku 

Büromuz  müvekkillerine anlaşmalı ve çekişmeli Boşanma davaları ve bunlara bağlı velayet, Nafaka, Tazminat, Mal Paylaşımına İlişkin İstemler, Şahsi münasebet tesisine ilişkin davalar, nesep ve babalık davaları, Soy bağının kurulmasına ilişkin hususlarda hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmeti  vermektedir.

İş hukuku

Büromuz, öncelikle iş güvenliğinin sağlanması, kıdem ihbar tazminatları, işçi hakları, işçi-işveren arasındaki sözleşmelerini hazırlamak, işe iade davaları, iş kazası ve bunun sonucunda oluşacak hukuki durumlar, maddi ve manevi tazminat gibi konularda hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmeti vermektedir. Ayrıca işçi-işveren ilişkilerinde mümkün olan en hızlı ve etkili çözümleri üretme konusunda maksimum özen ile çalışmaktadır.

İdare ve vergi hukuku

Büromuz, her türlü idari başvuru ve itirazların yapılması, idarenin haksız iş ve eylemlerinden dolayı idare ve vergi mahkemelerinde ve Danıştay’da açılacak tam yargı ve iptal davaları hususlarında avukatlık ve danışmanlık hizmet vermektedir.

Miras Hukuku

Büromuz tereke davaları, mirasın reddi, vasiyetname hazırlanması, Veraset ve intikal davaları, Vasi tayini, Miras sözleşmelerinin hazırlanması, Mirasın taksimi, Muris muvazaası nedeni ile tapu iptal tescil davası ve tenkis davaları, Veraset belgesinin iptali davası, Miras sözleşmesinin iptali davası, Ortaklığın giderilmesi davaları (izale-i şuyu), Tasarrufların iptali, Mirasçılık belgesi alınması ve iptali gibi hususlarda avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmet vermekteyiz.

Uzman Arabuluculuk Hizmeti